Hovrätten/Hovioikeus! - Hur tänkte ni?

Facebook, en vanlig vardag...
Kan man vara arg en stund och sen släppa det?

Det beror på vad det gäller....
Förresten, den som är känslig mot starka ord kan sluta läsa NU och återkomma en annan gång!

Hänger du fortfarande kvar? Kom ihåg att jag varnade dig så jag inte behöver läsa om nåt i det hänseendet i nån eventuell kommentar sen.

Fötterna på fotot har inget med inlägget att göra.

I flödet fanns en rubrik häromdan som stack till både i ögonen och inombords. Jag kunde inte tro att det var sant. Hovrätten i landet har nämligen kommit fram till att ett samlag mellan en 10-åring och en vuxen man var ömsesidigt. Det lät som om det var helt ok.

Men, har inte vuxna människor ett ansvar, vars uppgift är att se till att barn inte far illa och om så skett, att de vuxna per automatik står på barnets sida?
Oberoende om förövaren heter Abdullah, Peter, Paavo, Magdalena, Chris von Kukenhjelm eller Jortikka så är detta en avskyvärd handling som borde ha strängare följder för den vuxne ifråga.
När man är tio år så börjar det småningom hända en hel del i kroppen. Den förändras. Både tankar och kropp förändras. Det sexuella väcks. Man har läst om endel saker men kan inte tro att det även ska drabba en själv, som detdär med att hamna in i puberteten. Tankarna blir djupare och upplevelserna fler. Äventyrsålder!

De största sakerna man upptäcker kanske är att jultomten inte finns på riktigt. Ja, jag vet! Endel kommer på saken ännu tidigare och hoppsan ifall jag avslöjade en sanning för nån vuxen nu då. Det må vara hänt. Ni fattar! I tioårsåldern önskar man sig kanske en hund eller en katt. Man kanske sneglar på kompisen i skolan, man har hemligheter och man tjattrar och skojar och är glad. Man har förhoppningsvis inga större mörka livserfarenheter eller ens reflekterar över att flickor och pojkar har olika biologiska kön. Det är liksom inte det som är det viktigaste då man är tio år. Man tror ju att man kan flyga i den åldern!
En tioårings normala vardag består inte av att ha samlag överhuvudtaget! 
(SPYPAUS)

Borde inte nån av de vuxna hovrättsmännen/kvinnorna ha reagerat som en förälder till en tioåring säkert skulle ha gjort? Om det skulle gälla ens eget barn kanske man skulle fråga sig HUR barnet hamnade i den situationen? Vad är den vuxnes ansvar? Borde inte nåt samvete eller nån röst inombords ha sagt till den vuxne förövaren ifråga att han är ute på megaförbjudet vatten? Hallååååå? Den som är vuxen borde VETA att det är förbjudet och om alla bestick är på plats i lådan så är det inte ens nåt som man förverkligar i tanken.
Om man är normalt funtad, så förgriper man sig inte på ett barn! För böveln! Bygg träväggar och borra små silikonkantade hål dit de som har bankande lemmar får trycka sig in genom tills trästickorna flyger och vargar förnöjt tuggar i sig från andra sidan planket!

Ansåg hovrätten att mannen var fullständigt normal och att detta var en normal sexakt två parter emellan? Isåfall - fallen neder från era förvridna höga stolar!

Här under finns den finska artikeln i Turun Sanomat:

Hovrätten bedömde att ett samlag mellan en tioåring och en vuxen man var ömsesidigt

Man blir så ledsen och arg över att gång på gång erfara att vuxna kommer undan, dessutom med en illasmakande tillfredsställelse som grund. Mannen fick ett sjukligt behov undanstuvat och offret fick ett minne som aldrig går ur sinnet. Ett kletigt och blytungt täcke som aldrig går att lyfta bort från kroppen. Ett nersmutsat inre som all världens rengöringsprodukter inte når på. Ett innandöme som aldrig kommer över händelsen och kanske inte finner någon annan tröstande utväg än den eviga sömnen i värsta fall.

Ska vi bara tysta konstatera att detta blir allt vanligare? Inget kännbart straff får man heller, jämfört med länder där en sketen blick mot en annan kan bestraffas med ett möte med Herr Repögla eller Fröken Magnum 44.


 👀


Kommentarer

  1. Finland följer alltså inte FN:s barnkonvention. Det är dålig PR för landet. Men framför allt dålig dålig PR för rättsväsendet.. Fler borde reagera mot denna styggelse.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg