Norrby skolas elevers hälsning till framtiden!

Så var den bakom oss, den 121-åriga eran med Norrby skola. På lördagen var det avslutningsvis skolgudstjänst för alla lågstadieskolor som samlats i Kronoby kyrka.

Eleverna sjöng sin egen sång Sommar vid Norrbystrand och allt gick så bra. Det var bara en plötslig rundgång som pipade till precis i slutet av sången. En extra knorr på slutsvansen.

Förklaringen hörde jag efteråt och det visade sig att det var självaste prästen som stod för det hela. Han sa att han tryckte igång sin trådlösa sändare just i slutet av sången och noterade att det hade katastrofala följder så han var snabb att stänga av igen. Nå, inte ska vi anklaga prästen desto mera heller. Han är förlåten! Dessutom är han en mycket god karismatisk talare, vår Jockum Krokfors, som gör att man känner sig bekväm i alla åldrar. Att jag kan kalla honom vår är för att han minnsann har rötterna i Kronoby.

Glad och stolt över ALLA elevers insatser. Duktigt!

Här ett par foton från stunden efter hela gudstjänsten då vi samlades framför församlingshemmet.

Östen och Ann-Helén delar ut lite böcker och avskedspresenter till alla.

Allra sista gruppkramen! Gladaste finaste härligaste elever!

Som en del av kultur i skolan projektet så ville jag involvera dessa historiska elever så mycket som möjligt på flera olika sätt. Jag var även nyfiken på vilka hälsningar de kunde tänkas ha till sig själva och andra i framtiden. Det hela resulterade i en liten filmsnutt som du kan se här:



https://youtu.be/2-GeZXdLu00

TACK Östen och Ann-Helén för ert storartade arbete. 💟💟 Ni är sannerligen värda mer än guld!

TACK till forne rektor Stig Gripenberg som vi fick äran att träffa och sjunga för!

TACK ELEVER! 💕

Lotta 🙏

Kommentarer

Populära inlägg