När människan blir försöksdjur


Ordet valfrihet används i många sammanhang just nu. Det som jag tycker är viktigt med ordet är att det borde gälla alla. Tyvärr så gör det inte det. Tänk efter!

Vi tvingar sedan många år gamla människor eller människor som hör till vissa kategorier att vaccinera sig mot en flunssa som i de flesta fall aldrig kommer. Istället blir hela avdelningar sjuka i nåt annat. Vi frågar inte: - Vill du ha influensavaccin? Vi sprutar i folk som inte kan motsätta sig eller som inte ens förstår varför de blir injicerade. Vi tänker inte på att det kan ge biverkningar eller skapa resistenta moment mot andra faktorer istället. För vems skull gör vi såhär?

Är det förresten månne samma preparat som man årligen förnyar och injicerar år efter år eller är det några beståndsdelar som byts ut? Vad är det egentligen för prislapp på allt detta? Jag menar om människor i slutändan får något värre som en biverkning av dropparna?

Män och kvinnor i landets regering sitter alltså och bestämmer att vissa grupper av människor SKA vaccineras - och så blir det så. Jag tycker att det är hemskt. I synnerhet då det gäller ett vaccin mot något som står i ständig förändring. Flunssor kommer och går och de som nu blivit drabbade, trots att de tagit vaccinet, har blivit verkligt sjuka. Verkligt sjuka alltså!

Har en gammal vän som blev så sjuk så han tuppade av och hamnade in till sjukhus och var där en vecka, trots att han fått influensavaccin. Läkarna sa att det var på grund av virus. Vaccinerna biter inte på virus, enligt de lärda. Varför ska vi då hålla på och bekosta denna gigantiska maskin av medicinska preparat då de ändå inte fungerar som skydd mot nåt som eventuellt ska komma? Det värsta av allt är att vi experimenterar med människor. Människorna har blivit försöksdjur!

När pappa var på sjukhus så matade man i honom värktabletter för säkerhetsskull. Tre tabletter á 500mg nåt per dag, just in case. Då jag frågade varför så var svaret: - Jamen dessa är sånt man kan ta annars bara. - Jamen vaff..Har han haft värk då? - Nä. Men dessa preparat kan man ta i förebyggande syfte. Jag svarade då att jag kräver att man omedelbart tar bort alla dessa eftersom han under hela sin levnadstid inte tagit värkmedicin bara enstaka fall och bara då han haft värk. Så blev det också.

Om en kropp inte är van att doseras med främmande preparat som bara ökar på faktumet att man blir ännu mera trött, avdomnad och mera sängliggande, så ska man väl inte mata i nån i bara farten? Vems bästa har man för ögonen?
Hur är det förresten med de som bestämt att folk ska vaccineras? Har de som utfärdat dessa direktiv tagit sprutorna själva?
Det finns inget vaccin mot ålderdom. När hemsjukvårdarna brukade komma för att ge pappa hans sjukdomsvaccin så frågade han alltid om de kan vaccinera mot fattigdom också. Det är det andra man inte kan vaccineras mot. Resten torde det finnas bot för. Jag måste påpeka att jag inte är vaccinmotståndare. I mina ögon finns det bra, dåliga och onödiga preparat.

Ålderdom är och ska få komma naturligt och ska även behandlas på ett naturligt sätt. Om det faktiskt har blivit så att gamla människor ska hållas sängliggande för att det råder personalbrist så är det åt helvete. Vi gör inget åt problemen fast vi ser precis var de finns och är. Varför?

Pikkalakan! Detta är nåt som kunde serveras på våra boenden i större utsträckning också.
Det om nåt torde väcka minnen och ge smaklökarna en liten smörigt god o varm smekning.

Vi har tomma bäddplatser i våra hemkommuner, men kan inte ta emot våra egna därför att vi inte har tillräckligt med beredskap, alltså skötare på våra egna instanser. Varför gör vi såhär? Varför väljer vi denna utveckling?

En hel yrkesgrupp är också tvungna att injicera sig. Det borde följa en garanti med detta också i rättvisans namn. Vi har snart namngett och använt upp alla djurarter i flunssahänseende eftersom vi har svin- och fågelinfluensa, galna ko sjuka, häst-, katt- och hundvirus. Jag var själv nära att få grodinfluensa en höst då jag grävde upp ett rör under farstukvisten. Där fanns nämligen så otroligt många pyttesmå grodor som ibland skrämde slag på mig och jag var tvungen att både skrika till och avlägsna dem i samma spadtag.

Men - det allra senaste som kommer att dyka upp är förmodligen varginfluensan. Säkert bara en tidsfråga. Den är sannerligen inte att leka med. Drabbas du av vargsjukan så är det onödigt att försöka röra dig bland vanligt folk efter det. När man får den så blir man som en liten varulv som strövar omkring likt en vampyr på jakt efter en lockande halspulsåder.

Förresten, kanske det vore en lösning på vargproblemen? Alltså om vi fick fram en prototyp av en människa med vargsjuka som kunde kommunicera och försöka styra vargflockarna som strövar omkring att istället dra sig tillbaka till respektive glesare bebyggda områden, typ obebodda skogar och gläntor?

Jag tror jag ska ringa några samtal.

Med dessa enkla ord....

Ha det!

/Lotta☺Kommentarer

  1. Superbra! Man SKA ifrågasätta, och ack så många gamla tar alldeles för mycket mediciner och vet själv inte varför.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är hemskt! Tänk så mycket annat som kunde ge så mycket mera.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg